Вітаємо Вас Гість


Muzspilnota

Головна Репортажі | Реєстрація | Вход | RSS

Головна
Про нас
Новини он-лайн
Музичні проекти
Репортажі
Радіо
Відео
Музика
Організації
Фестивалі
Клуби
Медіа
Форум
Друзі

Код банера

Ссылки:
Ссылки:

Контакти гуртів




Чи повинен вхід на концерт/фестиваль бути платним?
14:05
Ми зробили спеціальне опитування на тему "Чи повинен вхід на концерт/фестиваль бути платним?", аби визначити, наскільки кожен з нас сьогодні готовий підтримати українську музику.
Звісно, в умовах економічної кризи, про яку так нудно сперечаються політики, а люди відчувають на собі її вплив, все тяжче стає віддати кровні сорок-п'ятдесят гривень за вхід на концерт улюбленої команди. Що там казати, багато хто з нас мав змогу сходити на музичне дійство просто для того, щоб дізнатися про нових учасників музичної спільноти - в залежності від улюбленого напряму музики. Зараз "заради цікавості" це можуть собі дозволити тільки одиниці.
Проте з іншого боку криза досить потужно вдарила і по самих музикантах. Адже як не крути, музика - це теж повноцінна робота, подекуди навіть набагато більш складна, ніж офіс-менеджерування тощо. І відповідно, музиканти повинні отримувати гроші за це. А зменшився попит - зменшились статки.

Як показує досвід останніх років, безкоштовні фестивалі та концертивсе частіше стають тільки "галочкою" у списку досьє артистів. "Велика патріотична мета" не приносить ні жаданої популярності, ні зростаючих продажів альбомів.
Так що робити музичним колективам, які ще не збирають повний зал Палацу "Україна"?
Жити на копійки, маючи для себе заспокійливу думку "зате займаюсь улюбленою справою", чи перекваліфіковуватись у спеціалістів більш широкого профілю?...
Переглядів: 761 | Додав: mediagroup | Рейтинг: 0.0/0 |
Усього коментарів: 1
1 Муза  
0
должен. посмотрите на публику, которая собирается на шаровых концертах на майдане. это же пздц. а платный вход будет своебразным фильтром

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]