Вітаємо Вас Гість


Muzspilnota

Головна Димна Суміш - (ЛУЦЬК - РІВНЕ - ТЕРНОПІЛЬ) 29 - 31 жовтня! - Форум | Реєстрація | Вход | RSS

Головна
Про нас
Новини он-лайн
Музичні проекти
Репортажі
Радіо
Відео
Музика
Організації
Фестивалі
Клуби
Медіа
Форум
Друзі

Код банера

Ссылки:
Ссылки:

Контакти гуртів




[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Новини » Новини з музичного фронту » Димна Суміш - (ЛУЦЬК - РІВНЕ - ТЕРНОПІЛЬ) 29 - 31 жовтня! (Димна Суміш - західноукраїнський тур)
Димна Суміш - (ЛУЦЬК - РІВНЕ - ТЕРНОПІЛЬ) 29 - 31 жовтня!
DSfamilyДата: Неділя, 25.10.2009, 14:55 | Повідомлення # 1
Немовля
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
http://dymnasumish.com.ua/images/photo/ds%20rivne_luck_tern.gif

Українська земля димиться, здригається і зойкає…Чи це Геліос на своїй вогняній колісниці? Чи сотня-друга залітних ведмедів на велосипеді? Та ні. Тільки-но придивіться, а краще, прислухайтесь…Це ж Димна Суміш так потужно розпочала своє психотерапевтичне турне «Танцюй-Танцюй» містами України!

Першими цілющу силу лікарів від рок-н-ролу відчули на собі Одеса, Київ та Чернігів. За даними попереднього звіту Міністерства охорони здоров’я, в учасників терапевтичних сеансів Димної Суміші спостерігалося відчутне поліпшення емоційного стану. І це, зауважте, без вживання допінгу із вмістом серотоніну, типу шоколаду та бананів.

Концерти, що відбуваються в рамках Танцюй-Танцюй туру, можна умовно розділити на основну та факультативну частини. У самому серці виступів ДС грає композиції зі свого третього альбому, названого на честь однієї дуже скромної української рок-н-рольної банди. Окрім цього фанатам Димної Суміші вдається вмовити хлопців на виконання видержаних треків з дисків «Ти живий» та «В країні ілюзій». І хіба хтось тепер зможе сказати, що у групи не можна замовити пісню? Треба лише вміти попросити!)

Реальні цілі – ось що сьогодні ставить перед собою Димна Суміш; група не сподівається за один місяць об’їхати країну по вертикалі та по діагоналі. А тому, тур «Танцюй-Танцюй» не буде відбуватися за принципом хлопавки. Він більше нагадуватиме довгий запалювальний ґніт від бочки з порохом.

Димна Суміш зі своїми прихильниками запалюватиме його поступово, протягом осені й зими, і таким чином від теорії наближатиметься до практики великого вибуху, що має відбутися навесні 2010 року.

А поки що, музичні терапевти зі свого кабінету гукають: «Наступний!». А наступними у нас будуть спраглі до драйву пацієнти із Західної України. Отже, зустрічайте Димну Суміш:
29 жовтня у місті Рівне, у клубі «Квадрат»,
30 жовтня – у Луцьку, в рамках фестивалю «Велика руханка»,
а 31 жовтня, у ніч Хеловіна – у клубі «Хмільне щастя» у файному Тернополі.

http://vkontakte.ru/event12419619
http://vkontakte.ru/event12559505
http://www.dymnasumish.com.ua/
http://community.livejournal.com/dymna_sumish_ua/

 
Форум » Новини » Новини з музичного фронту » Димна Суміш - (ЛУЦЬК - РІВНЕ - ТЕРНОПІЛЬ) 29 - 31 жовтня! (Димна Суміш - західноукраїнський тур)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: