Вітаємо Вас Гість


Muzspilnota

Головна Репортажі | Реєстрація | Вход | RSS

Головна
Про нас
Новини он-лайн
Музичні проекти
Репортажі
Радіо
Відео
Музика
Організації
Фестивалі
Клуби
Медіа
Форум
Друзі

Код банера

Ссылки:
Ссылки:

Контакти гуртів




Забута симфонія в забутому місці
10:11
По гарячим слідам презентації альбому“ 7%”
автор: власний кореспондент muzspilnota.org.ua Лєрка

14.03 в Києві гурт Forgotten Symphony презентував свій перший альбом “ 7%”...

Вся ця радість відбувалася в клубі Queen Bee, що на Оболоні. На офіційному сайті гурту, як і на квитках писалося, що концерт розпочнеться о 18.00, самі хлопці в режимі он-лайн повідомили, що вони виступатимуть близько 8 години, але бажано прийти хоча б на 19.00. Тааак, повідомили мене, а не всіх інших. Прийшла. До клубу ще не пускають. Дяді-амбали перевіряють сумки, слово акредитація викликала у них певне здивування)))

На вході до самого приміщення відзначилася у списках представників преси, отримала штамп на руку. Ну все, заходимо всередину)))

Мда, щойно запустили публіку, а сидячі місця вже зайняті і далеко не тими, хто щойно зайшов… Дивно. Весь вечір підпирала колону.

Публіка мене дещо здивувала: величезний стіл зайняли тьоті-дяді років під 35, це з тим, що ТАКУ музику не кожне вухо такого віку витримає. Дівчата на підпитку, які, здавалося б, росли під бутирку (невдалі репліки і доволі вульгарна поведінка викликала лише посмішки у оточуючих) весь час викрикували щось, зрозуміле тільки їм. Одразу видно, що ЦЕЙ клуб ніяк не пристосований для подібних концертів: замала сцена (чи пародія на неї), масивні столи і майже ніякого уявлення місця для стоячої публіки (сідайте, любенькі, на фонтанчик, підпирайте собою колони)… Клуб радше підійшов для тьотей-дядей, ніж для молоді, та і схожий він на відреставрований заклад радянського общєпіта.

Хлопці з'явилися десь о 7.15. Грати почали неслабо, але в силу того, що, знову ж таки, заклад не орієнтований на ТАКУ музику, звучання було жахливим: музика перебивала голос вокаліста так, що я навіть не зрозуміла, що саме він співав і якою мовою. На 2 композиції мої вуха наче звикли до такого діапазону, почала помалу розбирати слова. Вокаліст сказав щось про їхній експеримент: виконували доволі ліричну пісню українською мовою (Я живу), з цим у них гарно вийшло, я зрозуміла майже всі слова))))

Почула їхній кавер на пісню Beautiful Lie гурту 30 Seconda to Mars. До каверів я взагалі ставлюся доволі негативно, бо після оригіналу чийсь переспів просто рве вуха. Взагалі, цю пісеньку хлопці намагалися гарненько проспівати, можна поставити четвірочку.

Вокалісту гурту, "нєкоєму" Порше (Porshe) великий респект, він підбадьорював публіку як міг, весь час закликав потанцювати (де танцювати???), наважилась вийти одна з тих, ледь тверезих дівок, про яких я вже казала. Намагалась своїми не надто вдалими рухами створити елемент еротизму, невдало позувала перед камерами і фото об*єктивами , копирсалася у волосі Порше, який просив її зупинитися. Смішно. І страшно.

Гурт на сцені поводився доволі спокійно, бо її розміри не дозволяли більшої активності. Глядачів було не так багато, але все ще попереду, - гурт молодий, музику пишуть позитивну, грають її гарно.

Продавали диски свої, 25 грн за штуку. Купила. Послухала. Якісна музика. Раджу послухати))))

Сподіваюся, що невдовзі концерт дадуть в більш підходящому місці, де можна буде насолодитися їхньою творчістю сповна)))

Переглядів: 1006 | Додав: mediagroup | Рейтинг: 3.6/7 |
Усього коментарів: 191 2 »
19 Люда  
0
Вообще хочу добавить,что реально круто парни отыграли,зажгли публику(мдааа.поддатая девушка-это вообще.....классно Порш её отправил к подставке для микрофона(не помню как называется),а сам смылся....РЕСПЕТ!!!)Реально обстановка несильно,непродумано для таких мероприятий(поддержка автору).Остались хорошие впечетления только благодоря группам...)))

18 some1  
0
2 Суб*єктивістка
у вас безапеляційний нікнейм)
Писати діловою мовою молодіжні статті - це аксіома, канон? перестаньте. ми самі стаємо частинкою системи і починаємо її поширювати на інших, вважаючи систему за власні думки і бажання.

2 Владімір
неписані правила треба робити писаними, а то по неписаним правилам організаторам за безплатний квиток ще і відсосати треба)))

Хоч я і не тусер, але клуб нагадує совковий рєсторан хрусталь у моєму смт. але дорікати не буду організаторам, бо ж краще ж синиця у руках)).


17 Лерка  
0
ыыыы))))))))))))столько коментов))))))))))))пусть они злые, ну и что))))зато ж вы почитали статью, доконца, наверное, дочитали)))))))

16 Fogotten Symphony  
0
Привет всем.

Друзья, мы только прочитали данную статью, вернее коментарии к ней.

Давайте вы не будете ссорится о том, как могло бы быть и удачный ли это был клуб. Это произошло и организаторы очень много предприняли что бы это произошло, за что мы им очень благодарны. Организаторы - это группа Черна Рада, о который кстати ни строчки ненаписано в отзыве о концерте.
Журналист изложил в статье свою точку зрения и это хорошо, от этого статья интересна, но обидно, что не было сказано ниединого слова о других(кстати очень интересных) коллективах.
Нащет звука, то каждый согласится, что каша звука была именно из-за акустики и поверхности стен и потолков. Т.к. звукорежисеры были далеко не аматорами своего дела.
Нащет девченки, которая вылезла на сцену, то например мы ничего в этом ужасного не увидели)) если бы больше людей раскрепостилось хоть немного, то эмоций каждый бы получил намного больше.
Нащет того, что мало выкладывались.....
о.. нащет этого скажем так. когда вокруг тебя только 15-20см пола, на которые можно наступить, не сильно думаешь о том, как можно "расслабится" и устроить шоу.


15 Dencing  
0
Кстати,сколько человек побывало на сием мероприятии?

14 BOLVERIN  
0
як не крути, а стаття вдала - стіки коментів і стільки відгуків))
стиль і навичка професіонала напрацьовуються роками. моє враження - гут, вері гут smile

13 Владимир  
0
не собирался писать, но раз тут такая жара пошла...
2 Лерка
стиль отдает бульварщиной. критично-развязно-остроумно получится писать лет через 5-10, если хорошо поработаешь над собой. в 18 рано говорить о каком-либо "своем стиле".
по поводу аккреды: брала ты ее у меня. и мы не договаривались, что ты будешь писать только об одной группе. наоборот, я подчеркнул, что все группы будут интересными... но, видимо, намек оказался слишком прозрачным для такой прямолинейной девушки, не обрамленной общими рамками. с к слову, я действительно играю в группе, но это не ForSym.
на будущее советую заранее оговаривать с организаторами события формат его освещения (если уж понятие элементарной вежливости и хорошего тона для тебя пустой звук).

2 все
чего завелись-то? поддались на провокацию? девочка пытается самоутвердиться... бог в помощь, как говорится...

очень жаль, но понять, что из себя представляет человек и на что он способен, пока не проверишь его на деле, практически невозможно. пресловутый человеческий фактор...


12 wyra  
0
Лерочка, акреду Вы брали у мальчиков из группы через организаторов концерта, одним из которых являюсь я. И есть такое неписанное правило для журналистов (наверное нечитанное) - если Вы получаете акредитацию на концерт - писать Вы должны о концерте. Если прийти просто попить пивка и написать скудненький отзыв - это не работа журналиста (которым Вы себя позиционируете)... это значит, что Вы просто пришли отдохнуть, ни слова о работе, как и люди, которые платили деньги за вход... Написали отзыв об одной группе (именно отзыв, а не рецензию), с которой Вы более-менее знакомы и считаете, что Вы единственно правы...
От имени организаторов еще раз прошу прощения за задержку концерта - к сожалению технический фактор очень часто вмешивается в подобного рода мероприятия. Но все же надеемся, что концерт вам понравился!
Лерочка, успехов Вам в журналистских начинаниях - надеюсь, что все еще впереди...

11 Лерка  
0
и по поводу акреды: брала я ее непосредственно у мальчиков из группы и писать я договаривалась только о них.

10 Лерка  
0
и музыка, которую я слушаю... не думаю, что это имеет особое значение)))))))))))))))))СМИ... около года, но все еще впереди))))))и на сюжет меня брать не нада, пойдем с малоопытными, но весьма амбициозными операторами))))))))))))

1-10 11-19
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]