Вітаємо Вас Гість


Muzspilnota

Головна Репортажі | Реєстрація | Вход | RSS

Головна
Про нас
Новини он-лайн
Музичні проекти
Репортажі
Радіо
Відео
Музика
Організації
Фестивалі
Клуби
Медіа
Форум
Друзі

Код банера

Ссылки:
Ссылки:

Контакти гуртів




Радіо не для українців або де моя музика!?
20:39
Українська культура рухається вперед у тому числі і музика, не новиною для нас є й те, що за останні 4 роки кількість неформальних музичних фестивалів та просто тусовок зросли у неймовірній кількості. А про що це свідчить? А про те, що аби не займатись дурницями, молоді люди шукають однодумців і збирають гурти. У Києві, наприклад, сьогодні ні одна репетиційна база й однієї години не пустує, а їх у столиці налічується кілька десятків.

То чому ж досі музику яка заполонила вулиці, клуби та концертні майданчики можна знайти лише в Інтернеті, або, що є великою рідкістю, на поличках деяких музичних магазинів? Чому я не можу включити радіо і почути улюблену пісню або ж чому я повинна вмикати телевізор і спостерігати як по екрану «ходять голі сідниці»? Тому що НАШУ музику досі вважають неформатом!

І навіть коли стартував проект «Країна: рок», то ні одна всеукраїнська радіокомпанія не зголосилась прийняти участь. Висновок? А їм байдуже до НАШОЇ музики, вони працюють за принципом: «Хто платить гроші, той і замовляє музику».

А де взяти грошей на ротацію музикантам, які останні гроші віддають на музичні інструменти або на проїзд аби відіграти у іншому місті? А якщо й трапляється нагода попросити у організаторів концертів гонорар, то ті нарікають, мовляв, пафосні, у своїх грошей просять.

А радіо тим часом 15-тий раз крутить одний і той же російськомовний «старий добрий рокєнрол». А я це називаю просто, забивання ефірного простору, сміттям низького сорту, яке навіть на утилізацію не годиться.

Деградація. А ще нарікають, що українці не слухають української музики. А де ж її почути якщо диск мого улюбленого гурту ( з певних причин не вказую назву) ховають за стосами російськомовної попси, яку, як не дивно співають українські дівчата. Ач які! У Європу хочуть, чи можливо на радіо?

Власкор Muzspilnota.org.ua
Таня Злива

Переглядів: 1650 | Додав: mediagroup | Рейтинг: 0.0/0 |
Усього коментарів: 3
3 Таня Злива  
0
Чому на радіо, до прикладу Димну суміш я чую раз в два тижні і це при доброму розкладі?? Чому я не чую на радіо, наприклад, призерів таких відомих фестивалів, як "Тарас Бульба"?? Адже їх обирали професіонали, а не якісь любителі! Моя відповіть насамперед стосується пана Комадореса. Я повністю згідна, що сьогодні вистачає нездар, але зараз мова не про це. Я нещодавно почула дуже цікавий український гурт, чому я їх раніше не чула??? Адже вони існують з 2007 року.
І щодо тих що збирають повні зали, чому останній концерт Маракеш відмінили?? А тому що було продано лише 15 квитків! От тобі і ті що збирають повні зали, хоча проти хлопців я нічого не маю. Молодці! Та якби не їх останній дещо ліричний альбом, то напевно довелося б нам з вами чути їх тільки в Інтернеті. От вам і приклад того як цінують нашу українську музику.
Слава вищим силам, що у нас є Інтернет!!! І такі люди, як засновники цього порталу.

2 Комадорес  
0
Большинство так называемых "неформатных" групп думают, что если взяли гитару в руки и что то написали-их непременно должны сразу же принять и крутить на радио. Если же этого не происходит-сетуют на якобы неприятие украинской музыки в теле-радиоэфирах. Научитесь играть (для начала), соберите свою публику в интернете(у молодых западных коллективов корона не падает), сделайте что то оригинальное наконец а не нойте!
Большинство новой украинской музыки слушать невозможно даже при большом желании.
Те же, что из себя что то представляют в музыкальном плане-услышаны и собирают полные залы (Тол, Моторролла, Маракеш, Crazy Juliet и т.д.)

1 Катерина  
0
Звикайте до цього. У нас все купується за гроші. Слава Богу, доступ до пошуків різноманітної рок-музики зараз є, і великий (навідміну від часів 70-х років). Просто абстрагуйтеся від радіо і ТВ, невже це так принципово потрапити туди? і слухайте улюблене в плеєрі тощо, приходьте на концерти своїх улюблених виконавців, про які ви звісно знаєте... Не сперечаюсь, музиканти мають заробляти... Але в нашій країні це прийде не скоро. Тому не псуйте собі нерви, все таки колись стіну та й проб"ють!

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]